BALIKESİR / BANDIRMA - Bandırma Anadolu İmam Hatip Lisesi

Nis

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 2. döneminine ait veli toplantısı 25.04.2024 Perşembe günü saat 16:00da yapılacaktır. Tüm velilerimize duyurulur.

Nis

Rahmet ve Bereket ayının bitiminde gelen 1445. Ramazan Bayramının Dünyanın değişik yerlerinde zulme uğrayan müslümanlar başta olmak üzere tüm İnsanlığa acısız, gözyaşısız sağlık, mutluluk ve güzellikler getirmesini dileriz.

Nis

Kütüphaneler haftası etkinlikleri çerçevesinde Yazar-Öğrenci buluşmasının konuğu Eğitimci-Yazar Ramazan EKİCİ okulumuzda öğrencilerimizle buluştu. Keyiflli bir sohbetin ardından kitaplarını imzalayan Sn. Ramazan EKİCİ'ye ve progaramda emeği bulunan öğrenci ve eöğretmenlerimize teşekkür ediyoruız.

Mrt

18 Mart Çanakkale zaferinin 109. yılı kutlamaları ve Şehitler Günü anma faliyetleri yapıldı. Öğrencimiz Beyza ÇAPRAZ İlçemiz Şehitliğinde yapılan törende şiir okuyarak okulumuzu temsil etti. Öğretmenlerimiz Dilek KORKMAZ ve Ercan HANAY tarafından hazırlanan program öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından beğeniyle izlendi. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür eder Aziz Şehitlerimizi bir kere daha minnet ve rahmetle yad ederiz.

Ock

2023-2024 yılı birinci dönem sonu itibarıyle Kermes düzenlendi. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

Ock

2023-2024 Eğitim öğretim yılının son haftasında dönem sonu etkinlişkleri kapsamında sportif faliyetler yapıldı. Beden Eğitimi öğretmenimiz Engin ÇELİK önderliğinde yapılan eğlenceli yarışmalara öğrencilerimiz yoğun ilgi gösterdi.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim yılının ilk döneminin son haftasında sınıflarımızda Dönem sonu Etkinlik  Programı Kapsamında Bilgi yarışmaları düzenlendi. Emeği geçen tüm ekip arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Ara

Bağımsızlığımızın sembolü olan İstiklal Marşımızı yazdıktan sonra "Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın" duasında bulunan Mehmet Akif ERSOY'u vefatının 87 yılında saygı, minnet ve şükranla andık. Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri fakültesi Dr Öğretim üyesi Oğuz DÜZGÜN'ün konuşmacı olduğu program öğrenci ve öğretmenlerimizce ilgiyle izlendi. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ara

Cumhuriyetimizin 100.yıl etkinlikleri kapsamında Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen, Ayyıldıztepe anıtında sona eren"Ecdada Saygı ve Sarıkamış Şehitlerini Anma" yürüyüşüne okulumuz öğrenci ve öğretmenleri ile katılım sağladık. Vatanımızın ve milletimizin bekâsı için fedai cân eden Tüm şehitlerimize Allah'tan Rahmet diliyoruz. Ruhları şâd, mekanları cennet olsun.

Ara

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlü tarafından düzenlenen Mesleki Yarışmalar kapsamında Balıkesir İmam Hatip Liseleri arası Genç Hatipler Hutbe Okuma Yarışması il finalinde okulumuz adına yarışan öğrencimiz Yusuf Şahin DEMİRCAN il ikincisi olmuştur. Gönen İmam Hatip Lisesi Uygulama Camiinde gerçekleştirilen yarışma sonunda Ödülünü Gönen Kaymakamının elinden alan öğrencimiz Cuma Namazında da Gönen Çarşı camiinde Hutbesini okumuş ve Cuma Namazı kıldırmıştır. Öğrencimizi tebrik eder, emeği geçen arkadaşlarımıza, hasseten danışman öğretmeni Mahmut ATEŞ'e teşekkür ederiz.

Kas

Her 10 Kasım gününde olduğu gibi Atatürk'ümüzü minnet ve özlemle andık. Tarih Öğretmenimiz Dilek KORKMAZ tarafından hazırlanan güzel programda 85 yıllık özlem dile getirildi. Programı hazırlayn öğretmenimizi kutlar; görev yapan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlamaları kapsamında Öğretmen ve öğrencilerimiz tarafından Cumhuriyetimizin kuruluşundan günümüze kadar ülkemizin dirlik, düzen ve huzuru için mücadele eden, şehit olan ve gazilerimizden ebediyete irtihal edenler için okunan 3 adet hatimin Cuma namazı öncesinde duası yapıldı. Hatimleri okuyan öğrenci, veli ve Öğretmenlerimize, duasını yapan Hafız öğrencilerimize, organisazyonu yapan öğretmenlerimize ve bilhassa bizzat gelerek duamıza amin diyen Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn Mutlu ASLAN'a teşekkür ederiz.

Tem

2022-2023 Eğitim -Öğretim yılı sonu itibariyle Okul Müdürümüz Kanver ŞENER 8 yıllık görev süresi sona ermesi nedeniyle Emekli olmuştur. 38 yıl öğretmenlik ve idarecilik görevi yaparak okulumuzdan ve İmam-Hatip camiasından ayrılan Okul müdürümüz Kanver ŞENER’e bundan sonraki hayatlarında sağlık,sıhhat ve mutluluklar diliyoruz.

Haz

BİGEP Projesi kapsamında 09-10/05/2023 tarihlerinde Bandırma İlçemizde yapılan deneme sınavında dereceye giren öğrencilerimiz ödüllendirildi.

Öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

BİGEP SINAVINDA  DERECEYE GİREN BANDIRMA İMAM HATİP LİSESİ ÖĞRENCİLERİMİZ

BİGEP TYT Sınav sonuçları;

12/A Merve YILDIZ İlçe birincisi,

12/A Rabia YAMAN İlçe ikincisi olmuştur.

12/B Sudenur AVCI İlçe üçüncüsü olmuştur.

BİGEP AYT sınav sonuçları;

12/A Merve YILDIZ İlçe ikincisi olmuştur

Haz

Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzün namaz bilincini geliştirmek amacıyla başlattığı "Vakti Kuşanmak" Namaz projesi kapsamında; Öğrencilerimiz Yeni Çınarlı Camii Kuran Kursu' nda ‘"Namazın davranışlarımıza etkisi" konulu bir program gerçekleştirdiler.

Programı icra eden öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.Öğrencilerimlze rehberlik eden öğretmenimiz Sn.Mükerrem ÜÇKAN hanıma teşekkür ediyoruz.