19 Mayıs Atatürk’ü anma Gençlik ve Spor bayramı kapsamında ilçemizde düzenlenen

‘’Samsun’dan Doğan Güneş’’konulu kompozisyon yarışmasında;

Öğrencilerimiz Dilara Oruç İlçe birincisi, Sevilay Begen İlçe üçüncüsü olmuştur.

Öğrencilerimizi  tebrik ediyoruz.

Edebiyat öğretmenimiz Sn.Latife Hezen Seyrek hanıma teşekkür ediyoruz

May

Bandırma Belediyesi ve Kadın Dayanışma Derneği' nden "Mutlu Kadın Mutlu Toplum" kompozisyon yarışmasında öğrenciler ödül aldı.

Bandırma Belediyesi ve Kadın Dayanışma Derneği (KDD) işbirliğinde düzenlenen liseler arası Mutlu Kadın Mutlu Toplum kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödül töreni düzenlendi.

Öğrenciler ödüllerini Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun’ un elinden almıştır.

Okulumuzu temsilen katılan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Öğrencilerimize rehberlik eden öğretmenlerimiz Sn.İlker Balçık ve Sn.Latife Hezen Seyrek’ e teşekkür ediyoruz.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ' nın 104. yıl dönümü okulumuzda düzenlenen programla kutlandı.

Programı hazırlayan okulumuz öğretmenleri Sn. Nevin Çakmak, Sn. Esra Panç ve Sn. Yelda Ercan’ a, programda emeği geçen öğrencilerimize teşekkür ederiz.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ' mız kutlu olsun.

May

Gençlik Haftası münasebetiyle “Bugün Bütün Camilerde Mihrap ve Minberde GENÇLER Var” Programı çerçevesinde 19 Mayıs 2023 Cuma günü, cuma namazında Bandırma camilerimizde cemaatle buluştuk.

Cuma Namazı" programı kapsamında Bandırma  Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileri Haydar Çavuş Camii,100.yıl Yeni Camii, Levent Camii ve Müftülük Camiinde Cuma namazı kıldırdı, hutbe okudu ve müezzinlik yaptı.

Görev alan öğrencilerimizi tebrik ediyor, Refakat eden İdareci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

May

Okulumuz 2020 mezunlarından Bursa Teknik Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik bölümü öğrencisi Halil Köse ve  Bursa Uludağ Peyzaj Mimarlığı bölümü öğrencisi Ahmet Atmış 17.05.2023 tarihinde  Kariyer günleri etkinliğimizde 11.sınıflarımızla buluşarak  bölümleri ve üniversiteleri hakkında bilgi vermişlerdir.

Kendilerine katılımlarından dolayı çok teşekkür ediyoruz.

Bu etkinliği organize eden Rehber Öğretmenimiz Sn.Sümeyra ÖZAKAR ve Müdür Başyardımcısı Sn.Ersin ÖZTAY’ a teşekkür ediyoruz.

May

BİGEP Projesi kapsamında 05/04/2023 tarihinde Bandırma ilçemizde yapılan deneme sınavında dereceye giren öğrencilerimiz ödüllendirildi.

Öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

BİGEP SINAVINDA  DERECEYE GİREN BANDIRMA İMAM HATİP LİSESİ ÖĞRENCİLERİMİZ:

Bigep TYT Sınav sonuçları:

12/A Merve Yıldız İlçe birincisi,

12/A Rabia Yaman  İlçe ikincisi olmuştur.

Bigep AYT sınav sonuçları:

12/A Merve Yıldız İlçe birincisi

12/B Sude Aydoğan İlçe üçüncüsü olmuştur.

11.sınıf Bigep TYT sonuçları:

11/A Furkan Said Uysal İlçe birincisi,

11/A Yavuz Selim Bıçakçı İlçe ikincisi olmuştur.

12/C Ali Büke İlçe birincisi,

12/A Furkan Genel İlçe ikincisi,

12/B Sudenur Avcı İlçe ikincisi olmuştur.

May

Okulumuz 11. sınıf öğrencileri Türk Dili ve Edebiyatı dersinde Tiyatro" ünitesi işleme sürecinde çeşitli skeç örnekleriyle güzel sunumlar yaptılar.

Ve bu sunumları okulumuzdaki diğer öğrenciler de izleme imkanı buldular.

Öğrencilerimize rehberlik eden Türk Dili ve Edebiyatı dersi öğretmenimiz Sn. Latife Hezen SEYREK hanıma teşekkür ediyoruz.

May

Okulumuzda öğrencilerimiz arasında yapılan Sudoku yarışmasında 11 A sınıfı öğrencisi Ahmet Muhammed BOZKURT 1.ci olmuştur.

Öğrencimizi tebrik ediyor, kendisine rehberlik eden Matematik Öğretmeni Sn.Meryem IŞIK hanıma teşekkür ediyoruz.

May

Öğrencimiz Furkan Said UYSAL, Wushu Sanda müsabakasında il birincisi olmuştur.

Okullar Arası Balıkesir İl Wushu Sanda Müsabakaları Genç Erkekler Kategorisinde öğrencimiz Furkan Said UYSAL 80 kg’da il birincisi olmuştur.

Öğrencimizi Tebrik ediyoruz.

Beden Eğitimi Öğretmenimiz Sn. Dilek BAYRAMOĞLU’ na teşekkür ediyoruz.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzün Mesleki Uygulama Yönergesi kapsamında;

Öğrencilerimiz  05/05/2023 Cuma günü Okulumuz Tatbikat Camiinde Hafız Furkan BAŞARAN imamlık,Ahmet Can ADAKAN müezzinlik görevlerini ifa ettiler.

Öğrencilerimizi tebrik ediyor, öğrencilerimize refakat eden idareci ve meslek dersleri öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz

May

2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı 2.dönem veli toplantımız 03 Mayıs 2023 Çarşamba günü yapıldı.

Öğrencilerimizin ara karnelerinin dağıtıldığı, ders başarılarının değerlendirildiği, Başarıyı İzlenme ve Geliştirme Projesi kapsamında bilgilendirmenin yapıldığı toplantımıza katılan tüm velilerimize teşekkür ediyoruz.

May

Trafik Haftası Vesilesiyle Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü' nden Komiser Sn.Akif ÇİÇEN  Okulumuz Konferans Salonunda Öğrencilerimize Trafik Güvenliği Semineri Verdi.

Kendilerine Paylaştıkları Değerli Bilgiler İçin Teşekkür Ediyoruz.

May

BİGEP Projesi kapsamında Bandırma İlçemizde yapılan deneme sınavında dereceye giren 12. ve 11.sınıf öğrencilerimiz İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mutlu ASLAN, Şube Müdürümüz Sayın Burak ATA ve Okul Müdürümüz Kanver ŞENER tarafından ödüllendirildi.

Öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

BİGEP SINAVINDA  DERECEYE GİREN BANDIRMA İMAM HATİP LİSESİ ÖĞRENCİLERİMİZ

Bigep TYT Sınav Sonuçları;

12/A Merve YILDIZ İlçe Birincisi

12/A Rabia YAMAN  İlçe İkincisi olmuştur

Bigep AYT Sınav Sonuçları;

12/A Merve YILDIZ İlçe Birincisi

12/B Sude AYDOĞAN İlçe Üçüncüsü olmuştur.

11.sınıf Bigep TYT Sonuçları;

11/A Furkan Said UYSAL İlçe Birincisi

11/A Yavuz Selim BIÇAKÇI İlçe İkincisi olmuştur.

Tem

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde tüm Demokrasi Şehitlerimizi rahmet ve duayla yâd ediyor, Gazilerimizi minnetle anıyoruz.

Unutmamak için https://15temmuz.gov.tr linkini tıklayınız...

Tem

Mübarek Kurban Bayramınızı en içten dileklerimizle kutlar, ülkemize ve tüm İslam Alemine huzur, mutluluk, barış ve kardeşlik getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ederiz. Hayırlı Bayramlar!