Nis

Rehber öğretmenimiz Sümeyra ÖZAKAR tarafından 8 Nisan 2022 Cuma günü sınıflarımızda 9. ve 10. sınıf öğrencilerimize Akran Zorbalığı Semineri, 11. ve 12. sınıf öğrencilerimize Test Çözme Teknikleri Semineri verildi. Öğrencilerimiz adına Sümeyra ÖZAKAR hocamıza çok teşekkür ederiz.

Nis

05 Nisan 2022 Salı akşamı Teravih Namazını 100.Yıl Camii'nde hafız öğrencimiz Furkan BAŞARAN kıldırdı. Müezzinliği öğrencimiz Ahmet Tunahan ARDA yaptı. Kendilerine teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz.

Nis

Öğrencilerimiz mübarek Ramazan Ayı dolayısıyla 29 Mart 2022 Salı gününden itibaren kütüphanemizde Mukabele okumaya başladılar ve Ramazan ayı boyunca devam edecekler. Mukabeleye katılan öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Nis

Öğrencimiz Ahmet  Tunahan ARDA Ramazan ayı arefesi Cuma Namazını Kıldırdı...

1 Nisan 2022 Cuma günü Şehitlik Camiinde  12.sınıf  öğrencimiz Ahmet Tunahan ARDA Cuma namazını kıldırmış ve ''Merhaba Ya Şehr-i Ramazan'' konulu hutbeyi irad etmiştir.

Namazda müezzinliği  öğrencimiz Seyfettin Çoban yapmıştır.

Öğrencilerimizi tebrik ediyor, derslerinde başarılar diliyoruz.

Nis

Hoş Geldin ya Şehr-i Ramazan!

Başı Rahmet, ortası Mağfiret, sonu ise Cehennemden Kurtuluş olan mübarek Ramazan Ayı'nın ülkemize ve tüm İslam Alemine hayırlara vesile olmasını niyaz ederiz.

Mrt

Öğretmenlerimizle Akademik Başarıyı Artırma Çalışmaları Toplantısı yapıldı. Bu toplantımızda YKS hazırlık çalışmaları, destekleme ve yetiştirme kursları (DYK), etkili rehberlik ve kariyer planlama, Hedef 2022 çalışmaları, Akademik Destek Programı (ADEP), Eğitimde Rehberlik ve Destekleme Modeli ele alınarak yapılan çalışmalar gözden geçirildi.

Mrt

Okulumuzun yeni binasında yer alan eğitim ortamları, fiziki mekanları ve kütüphanemizde yer alan okuma salonumuzun duvarları Kur'an Tilaveti Hat Sanatı Örnekleri ile süslenmektedir.

Mrt

Eczacı Özge KILINÇ, 30 Mart 2022 Çarşamba günü saat 19:00'da zoom platformu üzerinden öğrencilerimizle buluştu.Eczacılık Bölümü ve çalışma hayatıyla ilgili bilgiler vererek öğrencilerimizle deneyimlerini paylaştı. Öğrencilerimiz adına Eczacı Özge KILINÇ'a verdiği bilgilerden dolayı, bu buluşmayı organize eden Rehber Öğretmenimiz Sümeyra ÖZAKAR'a verdiği emekten dolayı çok teşekkür ederiz.

Mrt

30 Mart 2022 Çarşamba günü Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Bandırmada düzenlenen Okullararası Atletizm Yarışı ve aynı zamanda Türkiye Atletizm Federasyonu Türkcell İl Seçmeleri Yarışı'nda öğrencimiz Dilek ÖZYILDIRIM genç kızlar kategorisinde 1. olmuştur. Yarışmaya katılan öğrencilerimiz; Dilek ÖZYILDIRIM, Burak GEZİCİ, Aytekin KUŞÇU, Berna YÜZLÜK, Mahmut KARADENİZ, Yusuf KARADENİZ ve Eşenur GÜNDOĞAN'ı tebrik eder kendilerine rehberlik eden Beden Eğitimi Öğretmenimiz Aysel HACIOSMANOĞLU' na çok teşekkür ederiz.

Mrt

Balıkesir İtfaiye Şube Müdürlüğü Bandırma İstasyonu görevlileri tarafından 21 Mart 2022 Pazartesi günü öğrencilerimize konferans salonunda Yangın Eğitimi verildi. Eğitime katılan öğrencilerimize verdikleri bu faydalı eğitim için Balıkesir İtfaiye Şube Müdürlüğü Bandırma İstasyonu görevlilerine çok teşekkür ederiz.

Mrt

28/02/2022 tarihinde BİGEP kapsamında yapılan deneme sınavlarında Meslek liseleri arasında 11.sınıf Öğrencilerimizden;

Merve YILDIZ İlçe birincisi,

Furkan GENEL İlçe ikincisi,

Semanur BAĞATIR İlçe üçüncüsü olmuştur. Yine 12.sınıf Öğrencilerimizden;

Beyza METİN İlçe ikincisi,

Hayrunnisa Sevde TABAN İlçe üçüncüsü olmuştur.

Ögrencilerimiz 16/03/2022 tarihinde ilçemiz Ali oztaylan Anadolu İmam Hatip lisesinde yapılan ödül töreninde Bandırma kaymakamı Sayın Engin Aksakal ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mutlu Aslan tarafından ödüllendirilmiştir.

Öğrencilerimizi başarısından dolayı tebrik eder emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz

Mrt

Öğrencilerimiz 18 Mart 2022 Cuma günü 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anma Programı düzenlediler. Kütüphanede Anma Programı, sınıflarımızda etkileşimli tahtalardan videoların izlenmesi, İlçe töreninde okulumuzu temsil etme ve Cuma namazında okul mescidimizde şehitlerimiz için okunan hatmi şeriflerin dualarının yapılması şeklinde gerçekleştirilen 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anma Programı'nı Sosyal Yardımlaşma Kulübü öğrencilerimiz organize ettiler. Görevli öğrencilerimizi tebrik ederiz.Ayrıca kendilerine rehberlik eden Müdür yardımcısı Halil ORHAN, Tarih öğretmenimiz Nuray EKŞİ, Biyoloji öğretmenimiz Gülcan BOZOĞLU, Matematik öğretmenimiz Selma ÖZTÜRK ve Meryem IŞIK hocalarımıza çok teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart 2022 Cuma günü saat 09:45 itibariyle 9.10.11. ve 12. sınıf öğrencilerimize 2.Dönem Meslek Dersleri Kazanım Değerlendirme Sınavı yapıldı.Sınavımızın uygulanmasında görev alan öğretmenlerimize, İHL Meslek Dersleri Zümresi Öğretmenlerimize ve sınav dökümanlarının baskı-basım aşamasında teknik destek veren Faruk ARDA, Nizamettin EREN ve Mahmut ATEŞ hocalarımıza çok teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz erkek öğrencileri tarafından 17 Mart 2022 Perşembe günü akşam namazından sonra Kayacık Camii'nde Berat Kandili Programı düzenlendi. Allah kabul etsin. Berat Kandili Programı'nda görev alan öğrencilerimizi tebrik ederiz.Kendilerine rehberlik eden Meslek Dersleri Öğretmenimiz İlhan ÜÇKAN hocamıza ve kandil programımıza ev sahipliğinden dolayı Kayacık Camii İmam Hatibi Faruk YILMAZ hocamıza çok teşekkür ederiz.

Mrt

Çanakkale Zaferi'nin 107.Yılında Aziz Şehitlerimizi Rahmet ve Minnetle Anıyoruz!